Baik Buruk Bercinta Dengan Lelaki Lebih Muda

Umur bukan lagi penghalang untuk seseorang itu jatuh cinta. Perkara biasa jika kita mendengar perempuan bercinta dan berkahwin dengan lelaki yang lebih berusia. Sejak akhir-akhir ini, trend bercinta dengan lelaki yang jauh lebih muda makin menjadi-jadi. Kalau kita perhatikan para selebriti wanita kita pun ada yang selesa memilih untuk bercinta […] ( + )

Impak Pasangan Yang Kuat Mengongkong

“I tak suka tengok you rapat dengan dia, I kan girlfriend you!” “You tak payah ikut kawan-kawan you pergi pulau, I tak suka perangai liar macam tu!” “Ha! Mata tu kalau tak meliar tak boleh ke?” Mungkin kamu jenis yang suka mengongkong tak tentu fasal? Tak salah kalau kongkong benda […] ( + )

Pasangan Kaki Pukul

Minggu lalu kita dikejutkan dengan video rakaman CCTV dalam lif sebuah hospital dimana seorang penjawat awam memukul isterinya dihadapan anak-anak yang masih kecil. Rata-rata memberikan reaksi negative terhadap kes ini. Bagi saya, hal sebegini tidak sepatutnya berlaku lagi-lagi isteri dipukul dihadapan anak-anaknya. Gambar: www.emirates247.com Apa yang perlu kamu lakukan sekiranya […] ( + )

Lelaki Bulan Ini Awal Ashaari

Namanya sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Kebolehannya mengacara TV memang tidak boleh disangkal lagi. Awal Ashaari, 32 tahun merupakan anak jati Kuala Lumpur. Seringkali mendengar dari rakan media kalangan krew produksi yang memuji sikap Awal Ashaari yang professional dalam apa jua tugas yang di beri jadi tak hairanlah jika muka […] ( + )

Lelaki Dan Rambut Panjang

Selalunya lelaki sangat sinonim dengan rambut pendek tapi tidak pula menyangkal ada yang selesa dengan rambut panjang. Ada sesetengahnya kelihatan sangat macho dengan rambut panjang.  Sesetengah perempuan mendapati lelaki yang berambut panjang ni seksi. Siapakah selebriti antarabangsa dan tempatan yang sesuai dan tidak sesuai berambut panjang? Keith Urban Suami kepada […] ( + )

Tanda -Tanda Si Dia Mula Nakal

1001 Alasan Apabila di ajak berjumpa, mulalah beribu alasan di cipta. Kerja bertimbun di pejabatlah, tidak sihatlah, teman ibu pergi hospital lah. Kadang-kadang alasan yang diberi berulang kali dan ketika itu satu per satu cerita dongeng di reka. JANGAN KATAKAN INI KETIKA SEKS! >>> Gambar: www.huffington.com Mula Buat Perkara Pelik […] ( + )

Si Dia Yang Lupa Diri

Terkejut saya apabila news feed facebook dan twitter dibanjiri status yang sedih seperti ditinggalkan kekasih. Dalam hati terdetik, takkan teman saya dah putus dengan buah hati yang sudah 4 tahun itu? Selepas merisik kenalan yang lain, memang benar si F sudah putus dengan A dan apa yang terlintas difikiran saya […] ( + )

Inspirasi Halim Othman

Siapa yang tak kenal dengan insan yang bernama Halim Othman. Namanya cukup sinonim dengan dunia radio. Mula berjinak-jinak di konti 13 tahun yang lalu bermula dengan Era FM kemudian ke Sinar FM pada 2005 dan 2010 dia dilamar oleh Suria FM sehinggalah kehari ini. SIAPA JUDIKA? >>> Matlamatnya sekarang adalah […] ( + )

Siapa Judika?

Lagu ‘Aku Yang Tersakiti’  melonjakkan nama bekas peserta Indonesian Idol yang tewas di tangan Mike pada  2005 di Malaysia. Judika Nalon Abadi Sihotang menjadikan Michael Bolton dan Bon Jovi sebagai pengaruh terbesarnya dalam dunia nyanyian. ARTIS LELAKI BUJANG BERBADAN SASA >>> Judika yang sempat meluangkan masa bersama penulis Hafizan Mohd menceritakan […] ( + )