Kenali Lelaki Melalui Tali Leher

Share on Facebook66Tweet about this on Twitter8Share on Google+0Email this to someonePin on Pinterest0

Setuju atau tidak sekiranya kami katakan lelaki yang bertali leher mempunyai lebih aura seksi berbanding lelaki yang berpakaian kasual? Sekiranya anda bersetuju, anda perlu tahu, setiap tali leher yang dipilih oleh seseorang lelaki mampu memberitahu anda karakter peribadi mereka.

colourful ties for men

Gambar: INGimage

KE MANA LELAKI BUJANG SELALU PERGI? >>

Tali Leher Merah

Anda mungkin dapat lihat ramai lelaki yang mengenakan tali leher berona merah. Ia digelar ‘power tie’ kerana sering dikaitkan dengan keghairahan, cinta dan kuasa. Lelaki yang gemar bertali leher adalah seorang yang sukakan perhatian. Warna tali leher ini turut digemari oleh kebanyakan ahli perniagaan terkemuka dunia.

PERKARA YANG LELAKI TIDAK MAHU ANDA TAHU >>

Tali Leher Biru

Rona ini adalah yang paling digemari oleh kebanyakan lelaki. Ia membawa simbol keyakinan, kestabilan, serius, berilmu dan kematangan. Lelaki yang bertali leher biru akan tampak lebih elegan dan tenang.

ADAKAH SI DIA MAIN KAYU TIGA? >>

Tali Leher Hitam

Lelaki yang bertali leher hitam adalah seorang yang elegan secara semula jadi, formal dan berkuasa. Mereka juga berkemungkinan seorang yang degil kerana memilih tali leher hitam ke pejabat walaupun ia selalu digunakan untuk majlis-majlis formal pada waktu malam.

ANAK PATUNG KEN AKHIRNYA HIDUP >>

Tali Leher Bercorak

Lelaki yang bertali leher berjalur merupakan seorang yang klasik, konservatif dan selamat. Bagi yang gemar bertali leher polka-dots, mereka adalah lelaki yang peramah. Tali leher yang berlogo atau bercetak kartun merupakan cara terpantas untuk anda mengetahui kegemaran lelaki tersebut.

Share on Facebook66Tweet about this on Twitter8Share on Google+0Email this to someonePin on Pinterest0

Komen Anda

*