Khairul Fahmi Sudah Pandai Cucuk Muka?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePin on Pinterest0

Sudah menjadi kebiasaan kepada artis untuk mencucuk muka bagi memelihara kecantikan mereka. Namun begitu bagi artis lelaki, mungkin jarang-jarang kita dengar. Apatah pula pemain bola sepak yang sememangnya terkenal dengan sifat maskulin mereka.

KAWAN SENDIRI RAMPAS SUAMI NONISWARA >>

Gambar: instagram Leuniey

GADIS KOREA PILIHAN JEHAN MISKIN >>

Terkejut sungguh apabila kami terbaca di dalam akhbar Utusan, penjaga gol popular yang baru sahaja mendirikan rumah tangga sudah pandai mencucuk muka untuk kelihatan menawan. Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan panggilan Apex dikatakan menjadikan isterinya, Leuniey sebagai perunding kecantikan peribadinya.

CINTA AIZAT DAN ZEE AVI MULA BERPUTIK? >>

Gambar: instagram Leuniey

TOP 10 ARTIS CANTIK TANPA MEKAP >>

Namun begitu, Apex telah menafikan hal ini kepada murai.com.my dan mengatakan yang dia sememangnya sangat bahagia bersama isterinya. Mungkin disebabkan hal ini, wajahnya menjadi bersih dan berseri-seri. Katanya apa yang berubah adalah kehidupannya yang sudah berumah tangga. Dia tidak pula mengubah penampilannya kerana Leuniey dan masih mengekalkan cara pemakaiannya seperti dahulu. Apek menganggap dakwaan ini tidak berasas sama sekali.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePin on Pinterest0

Komen Anda

*